Häggberg Kakel: Din Kakelsättare i Göteborg

Välkommen till Häggberg Kakel & Microcement. Med en passion för design, arkitektur och hantverk erbjuder vi specialiserade tjänster inom kakelsättning och microcement i Göteborgsregionen.

Varför välja Häggberg Kakel för renovering?

Joakim, en stolt dalmas och ägare av Häggberg Kakel & Microcement, har sedan 2008 specialiserat sig på att omvandla hem genom skickligt hantverk. Med sin utbildning både inom bygg och kakel och specifik träning i microcement hos Designcement i Spanien, bär han med sig både traditionell skandinavisk design och influenser från södra Europa, som Spanien, Italien och Frankrike.

Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

  Våra Kakelsättnings- och Plattsättningstjänster

  Här på Häggberg Kakel & Microcement tar vi stolthet i att använda de bästa materialen och teknikerna för att förvandla ditt utrymme. Oavsett om du vill ha ett traditionellt kaklat badrum eller en modern microcement yta, har vi kunskapen och erfarenheten att göra din vision till verklighet.

  Badrumsrenovering: Förvandla Ditt Badrum till ett Drömrum

  Inspirerade av de bästa designerna från södra Europa, blandat med en skandinavisk känsla, erbjuder vi badrumsrenoveringar som kombinerar det bästa av två världar. Varje projekt anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

  Köksrenovering: Moderna och Funktionella Lösningar

  Vi förstår hur viktigt köket är för varje hem. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till ett modernt, funktionellt och estetiskt tilltalande rum, där skandinavisk design möter medelhavskänsla.

  Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

   Tidigare Projekt och Kundrecensioner

   Genom åren har vi arbetat på en mängd olika projekt, från små bostäder till stora bostadsområden. Kolla in vårt galleri för att se några av de fantastiska förvandlingar vi har åstadkommit, och läs vittnesmål från våra nöjda kunder. Se våra tidigare projekt här!

   Kvalitetsgaranti och Hållbarhet

   Som medlem i BKR garanterar vi kvalitet i alla våra projekt. Vår strävan är att använda hållbara och högkvalitativa material som inte bara ser bra ut utan också varar länge.

   Säkerhet och Certifieringar

   Säkerhet är vår högsta prioritet. Med Joakims utbildning och medlemskap i BKR kan du vara säker på att varje projekt utförs med största noggrannhet och professionalism.

   Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

    Vanliga Frågor (FAQ)

    Har du några frågor om processen, underhåll eller något annat? Kolla in vår FAQ-sektion för svar på de vanligaste frågorna vi får från våra kunder.

    Vad kostar en kakelsättare i timmen?

    Generellt kostar en duktig plattsättare ungefär 450 kr/h efter RUT-avdraget.

    Vad kostar kakelsättning/plattsättning per kvm?

    Kostnaden för kakelsättning eller plattsättning per kvadratmeter kan variera beroende på materialval, komplexitet av design och andra specifika arbetskrav. Det bästa sättet att få en exakt kostnad är att boka en konsultation med oss där vi kan ge en skräddarsydd offert baserat på ditt specifika projekt.

    Vad gör en kakelsättare?

    En kakelsättare, eller plattsättare, är en specialist som förbereder ytor och applicerar kakel eller stenplattor till väggar, golv och andra ytor. Detta inkluderar bland annat att planera utmätning och förbereda underlaget, applicera lim eller murbruk, lägga plattorna och bruksfog/silikon

    Hur lång tid tar det att lägga kakel?

    Tiden det tar att lägga kakel beror på flera faktorer såsom ytan som ska kaklas, typ av kakel och mönster. En standardstorlek på ett standard badrum kan till exempel ta mellan 50-60 timmar . beroende på detaljernas komplexitet. Vi rekommenderar att boka en konsultation så att vi kan ge dig en mer exakt uppskattning för ditt specifika projekt.

    Boka Konsultation eller Begär Offert

    Redo att ta nästa steg? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation eller för att få en skräddarsydd offert för ditt projekt.

    Telefonnummer
    0704418159