Microcement i Göteborg

Vad är Microcement och varför välja det?

Microcement, en revolution inom design och byggnadsbranschen, är känt för sin otroliga mångsidighet och estetiskt tilltalande yta. Det erbjuder en kombination av hållbarhet med en slät, modern finish. I Göteborg, en stad som förenar traditionell arkitektur med modern design, är microcement det självklara valet för många som söker ett samtida men ändå tidlöst material för sina renoveringsprojekt.

Häggberg Kakels Expertis inom Microcement

Joakim, ägare av Häggberg Kakel & Microcement, bär stolt på sitt dalmas ursprung och har en rik bakgrund inom bygg och kakel. Men det som verkligen gör honom unik är hans avancerade utbildning inom microcement som han skaffat sig hos Designcement i Spanien genom Top Ciment. Denna mix av hemma-känsla och internationellt kunnande gör att Häggberg Kakel står ut som Göteborgs förstahandsval för dina microcementprojekt.

Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

  Användningsområden för Microcement i Ditt Hem

  Microcement har en mångsidig användning, från golv och väggar till köksbänkar och badrum. Dess sömlösa yta och förmåga att anpassa sig till olika ytor gör det till en idealisk lösning för både traditionella och moderna svenska hem.

  Fördelar med Microcement jämfört med Traditionella Material

  För dem som är bekanta med traditionell kakel, erbjuder microcement en rad fördelar. Inte bara ger det en sömlös och samtida känsla, men det kräver också mindre underhåll. Med microcement kan du säga adjö till skarvar och fogar, och istället välkomna en enhetlig, vacker yta.

  Våra tjänster för Microcement i Göteborg

  Microcement är det perfekta materialet för applicering på väggar, golv, handfat eller andra enheter. Vi kan stötta dig i allt från designen av ditt renoveringsobjekt till dess färg och yta. Om du är osäker på vad exakt du vill göra kommer vi tillsammans fram till den absolut mest optimala lösningen för dig och ditt hem. Hör av dig för ett kostnadsfritt prisförslag.

  Microcement Golv

  Att välja microcement för ditt nya golv är en perfekt lösning. Materialet blir ett allt mer populärt val för inredning och ytskikt i moderna hem och kommersiella utrymmen på grund av dess tålighet och varierande design. Läs mer om microcement för Golv i Göteborg.

  Microcement Badrum

  Har du ett gammalt badrum som du vill renovera? Varför inte täcka allt i microcement!? Microcement i badrum ger en exklusiv och unik betongyta där man kan klä in både väggar, vask, dusch och badkar med mera och på så vis få ett enhetligt och foglöst ytskikt som är lätt att rengöra. Läs mer om microcement för badrum i Göteborg.

  Microcement Kök

  Det går att använda microcement på olika områden av köket såsom golv, väggar, bänkskivor och köksö, allt efter dina speciella önskemål. Microcement är oerhört temperaturtåligt vilket gör materialet till en praktisk lösning för kök där matlagning och matförberedelser sker. Läs mer om microcement för kök i Göteborg.

  Våra Microcement Projekt i Göteborg

  Över åren har Häggberg Kakel förvandlat otaliga utrymmen i Göteborg, från mysiga lägenheter till rymliga villor. Vår portfölj visar upp en rad inspirerande projekt, alla med en unik touch av Joakims expertis. Se våra tidigare projekt!

  Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

   Processen: Från Konsultation till Slutförande

   Med Häggberg Kakel får du en smidig process från början till slut. Vi inleder med en personlig konsultation för att förstå dina visioner, följt av en genomtänkt designfas, och slutligen den skickliga appliceringen av microcementen.

   Säkerhet och Kvalitet med Häggberg Kakel

   Varje projekt vi tar oss an är backat av Joakims omfattande utbildning och erfarenhet. Vi garanterar inte bara estetisk perfektion utan också en hållbar och säker lösning för ditt hem både inom Microcement och även som kakelsättare i Göteborg.

   Vanliga Frågor (FAQ) om Microcement

   Microcement är ett relativt nytt material på den svenska marknaden, och naturligtvis kan det dyka upp frågor. Från dess hållbarhet till skötselråd – vi har svaren för att stilla din nyfikenhet.

   Kan man lägga Microcement själv?

   Du kan självklart lägga microcement själv men om du ska arbeta med avancerade områden såsom badrum och kök eller andra mer designrika element så rekommenderar vi att du vänder dig till oss på Häggberg Kakel för ett professionellt utförande.

   Är det dyrt med Microcement?

   Alla offerter är anpassade efter dina önskemål och kvadratmeterpriset kan variera från 1200 kr/m2 till 1800 kr/m2 på till exempel väggar. Priserna varierar beroende på hur jämn och enkel arbetad ytan är.

   Hur länge håller Microcement?

   Microcement är ett ytskikt som håller väldigt länge och påverkas direkt på hur lång hållbarheten på tätskiktet är. Oftast räknar man med att tätskikt ska hålla minst 25 år.

   Är microcement bra för badrum?

   Microcement passar perfekt i badrum då ytan är helt fogfri. Microcement skapar även snygga ytor på väggar och golv samt gör ditt badrum modernt och stilrent.

   Kan man lägga microcement över kakel?

   Ja, det går bra att lägga microcement över kakel och klinkers. Detta gör att microcement oftast är ett av de effektivaste sätten att renovera badrum.

   Vad är billigast kakel eller Microcement?

   Microcement är i regel lite dyrare än att kakla om man endast ser till utförandet. Ska du däremot renovera ditt badrum och behöver riva ditt tidigare kakel så är microcement oftast billigare än att kakla om då du kan applicera microcement över gammalt kakel.

   Vid mindre element som kräver mycket teknik skapar vi en skräddarsydd offert.  

   Boka en Konsultation i Göteborg idag

   Vill du förvandla ditt hem med microcement? Kontakta Häggberg Kakel idag för en konsultation och låt oss hjälpa dig förverkliga din dröm.

   Telefonnummer
   0704418159