Våra tjänster

Funderar du på att renovera ditt badrum eller kök? Vi är experterna du behöver vad gäller kakel och microcement. Microcement är det perfekta materialet för applicering på väggar, golv, handfat eller andra enheter. Vi kan stötta dig i allt från designen av ditt renoveringsobjekt till dess färg och yta. Om du är osäker på vad exakt du vill göra kommer vi tillsammans fram till den absolut mest optimala lösningen för dig och ditt hem. Hör av dig för ett kostnadsfritt prisförslag.

Läs mer

Att välja microcement för ditt nya golv är en perfekt lösning. Materialet blir ett allt mer populärt val för inredning och ytskikt i moderna hem och kommersiella utrymmen på grund av dess tålighet och varierande design. Microcementgolv är lätt att underhålla, använd bara milda rengöringsmedel och undvik starka kemikalier och slipande rengöringsmetoder för att bevara dess utseende och hållbarhet. En av de största fördelarna med att använda microcement för golv är att det är ett relativt miljövänligt alternativ då det är tillverkat av naturliga och återvinningsbara material, såsom cement och polymerer.

Läs mer

Det går att använda microcement på olika områden av köket såsom golv, väggar, bänkskivor och köksö, allt efter dina speciella önskemål. Microcement är oerhört temperaturtåligt vilket gör materialet till en praktisk lösning för kök där matlagning och matförberedelser sker. Då Microcement är känt för sin hållbarhet och tålighet är det även mycket motståndskraftigt mot repor, fläckar och slitage, vilket också är viktigt i ett kök där det kan förekomma spill och tung belastning. Dessutom tål det även vatten och står därför emot fuktighet från stänk och rengöring.

Varför du bör välja en köksbänk av microcement

Nedan kommer några av de främsta anledningarna till varför du bör välja en köksbänk gjord av microcement.

Estetik

Microcement ger en smidig, sömlös och minimalistisk yta som passar väl in i moderna och samtida köksdesigns. Dessutom kan du anpassa färgen och strukturen på microcementet för att matcha dina önskemål och skapa en unik och mer personlig bänkskiva.

Hållbarhet

Microcement är som sagt mycket slitstarkt och motståndskraftigt mot repor och slitage, vilket är viktigt i ett kök där en bänkskiva utsätts för mycket användning. Dess höga vidhäftningsförmåga minskar också risken för sprickor och flisning, vilket bidrar till en lång livslängd för köksbänken.

Vattenbeständighet

Microcement är vattenavvisande, vilket gör det lämpligt för användning i kök där ytor ofta utsätts för vätskor. Det hjälper till att förhindra att vatten tränger igenom ytan, vilket kan orsaka skador eller mögelväxt.

Hygien

Den sömlösa ytan på en microcement bänkskiva innebär att det inte finns några fogar där smuts och bakterier kan samlas. Detta gör det lättare att hålla arbetsytan ren och hygienisk, vilket är viktigt i ett kök.

Underhåll

En bänkskiva av microcement kräver inte så mycket underhåll och är relativt enkel att rengöra. Regelbunden torkning med en fuktig trasa och användning av milda rengöringsmedel är allt som krävs för att hålla ytan ren och i gott skick.

Anpassningsbarhet

Microcement går att lägga på befintliga bänkskivor av olika material, vilket gör det till en flexibel och mer kostnadseffektiv lösning för att uppgradera köket då du inte behöver byta ut hela bänkskivan.

Läs mer

Har du ett gammalt badrum som du vill renovera? Varför inte täcka allt i microcement!? Microcement i badrum ger en exklusiv och unik betongyta där man kan klä in både väggar, vask, dusch och badkar med mera och på så vis få ett enhetligt och foglöst ytskikt som är lätt att rengöra. Detta minskar även risken för vatteninträngning och mögelbildning vilket gör det till ett perfekt val för badrum.

Microcement är oerhört mångsidigt då det finns i flera olika färger och blandade ytskikt. Om du är trött på den typiska badrumsdesignen kan microcement vara den optimala lösningen för dig då det ger ett mer rustikt och modernt utseende. Microcement reflekterar också naturligt ljus av sig självt, så om det kombineras med ljusa färger kan man uppnå en effekt av förbättrat ljus i ett mindre badrum.

Läs mer