Badrumsrenovering Göteborg

När det gäller att förvandla ditt badrum till en oas av stil och funktion, är Häggberg Kakel din perfekta partner i Göteborg. Med en kombination av traditionellt hantverk och moderna tekniker levererar vi renoveringslösningar som är både estetiskt tilltalande och varaktiga.

Varför Välja Häggberg Kakel för Din Badrumsrenovering?

Med Joakim i spetsen, utbildad inom både kakel och microcement och med en bakgrund som sträcker sig tillbaka till 2008, representerar Häggberg Kakel en perfekt blandning av passion, expertis och erfarenhet inom badrumsrenovering och microcement för badrum. Vår inspiration dras från den eleganta stilen från södra Europa, kombinerat med den rena och tidlösa skandinaviska designen, vilket gör varje projekt unikt.

Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

  Vår Process: Från Idé till Ditt Drömbadrum

  Hos Häggberg Kakel tror vi på en transparent och sammanhängande process. Vi börjar med en personlig konsultation för att förstå dina behov, följt av detaljerad planering och utförande. Genom hela resan är din vision vår ledstjärna.

  Kvalitet & Hållbarhet med Kakelsättning & Microcement

  Varje badrum berättar en historia, och med vår premiumkvalitets kakelsättning och microcement kan du vara säker på att din historia står emot tidens tand. Dessa material är inte bara estetiskt tilltalande, utan också hållbara och långvariga, vilket garanterar en kvalitetsinvestering för ditt hem.

  Tidigare Badrumsprojekt & Kundrecensioner

  Vårt arbete talar för sig självt. Ta en titt på några av våra tidigare badrumsprojekt i Göteborg och hör direkt från våra nöjda kunder om deras erfarenheter. Se våra tidigare projekt!

  Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

   Säkerhet, Certifieringar & BKR-medlemskap

   För oss på Häggberg Kakel är din säkerhet och tillfredsställelse högsta prioritet. Med Joakim som är medlem i BKR, följer vi stränga branschstandarder och riktlinjer. Alla våra projekt genomförs med de högsta säkerhetsnormerna och certifieringarna i åtanke.

   Vanliga Frågor (FAQ) om Badrumsrenovering

   Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

   Tiden varierar beroende på projektets omfattning, men genomsnittligt kan du förvänta dig att en fullständig renovering tar mellan 2-4 veckor.

   Vad kostar det att totalrenovera ett badrum?

   Kostnader beror alltid på hur stort projektet är, vid totalrenovering beror det på vad som behöver göras och vad som har gjorts tidigare. Samt hur stort badrummet är och vad ni vill renovera badrummet till. Därför kan uppskattningen variera och ligga mellan allt från 40 000 till 500 000 kr.

   Vad är billigast kakel eller Våtrumsmatta?

   Våtrumsmatta är ett billigare alternativ men blir aldrig lika snyggt eller hållbart. Vi rekommenderar att om du vill ha våtrumsmatta att endast ha detta i tvättstugan och inte i ditt badrum.

   Är Microcement bra i badrum?

   Microcement passar alldeles utmärkt in i badrum, du kan få en fin fogfri yta som dessutom är vacker och harmonisk. Microcement är inte heller överdrivet dyrt och kostar ungefär lika mycket som att kakla om. Dessutom är det en bra renoveringsmetod då man kan sätta det direkt på existerande tätskikt och över matta eller kakel fungerar alldeles utmärkt. Vilket i sin tur leder till mindre förarbete och därför gör att microcement oftast blir billigare än att kakla om.

   Boka Konsultation eller Begär Offert för Badrumsrenovering

   Redo att påbörja resan mot ditt drömbadrum? Kontakta oss idag för en personlig konsultation eller begär en offert. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision.

   Telefonnummer
   0704418159