Microcement för ditt badrum i Göteborg

Har du ett gammalt badrum som du vill renovera? Varför inte överväga att klä in hela utrymmet med microcement i Göteborg? Microcement i badrummet erbjuder inte bara en unik design utan också praktiska fördelar.

Vad Är Fördelarna med Microcement i Badrummet?

Microcement ger en exklusiv och unik betongyta där man kan klä in både väggar, vask, dusch och badkar med mera. Resultatet är ett enhetligt och foglöst ytskikt som är lätt att rengöra. Denna foglösa yta minskar också risken för vatteninträngning och mögelbildning, vilket gör det till ett idealiskt val för badrum.

Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

  Mångsidig Design och Färger

  Oerhört mångsidigt i sitt uttryck, microcement finns i ett brett spektrum av färger och blandade ytskikt. Trött på konventionell badrumsdesign? Microcement kan vara din perfekta lösning, införande av en rustik, modern estetik. Dess reflektiva kvalitet kan också maximera naturligt ljus, särskilt när det kombineras med ljusa nyanser, vilket ger en ljusförstärkande effekt i mindre badrum.

  Häggberg Kakels Expertis med Microcement i Badrum

  Joakim, utbildad inom bygg, kakel, och speciellt microcement hos Designcement i Spanien hos Topciment, leder Häggberg Kakel med en passion för att skapa unika badrumslösningar med microcement.

  Tekniska Egenskaper av Microcement i Badrum

  Utöver dess estetiska appeal är microcement också tekniskt robust. Det är särskilt lämpligt för våta utrymmen tack vare sin vattentäta natur. Detta, kombinerat med dess flexibilitet att anpassa sig till olika ytor – från golv till handfat – gör det till en föredragen lösning för badrum.

  Säkerhet och Kvalitet för Ditt Microcement Badrum

  Häggberg Kakel prioriterar kvalitet och säkerhet. Vi ser till att ditt microcement-badrum inte bara ser fantastiskt ut, utan även lever upp till de högsta standarderna av hållbarhet och säkerhet.

  Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

   Vanliga Frågor om Microcement i Badrum

   Är Microcement godkänt i badrum?

   Ja, microcement är absolut godkänt i badrum. Dock är microcement ett ytskikt och inte ett tätskikt. Det som är viktigt är att du har ett tätskikt under microcement.

   Vad kostar det att göra badrum med Microcement?

   Priset för att göra ett helt badrum beror på badrummets storlek och hur lättarbetad ytan är. Vi ger dig alltid skräddarsydda offerter för just ditt projekt. Men generella priserna är mellan 1200 kr/m2 och 1800 kr/m2.

   Hur rengör jag mitt microcement-badrum?

   För bästa resultat och för att bevara ytan, rekommenderas att man använder milda rengöringsmedel.

   Kontakta Häggberg Kakel för ditt Microcement Badrumsprojekt i Göteborg

   Intresserad av att förvandla ditt badrum med hjälp av microcement? Häggberg Kakel står redo att hjälpa dig att göra din vision till verklighet. Kontakta oss för en konsultation!

   Telefonnummer
   0704418159