Köksrenovering från Häggberg Kakel

Att renovera ditt kök kan vara en av de mest givande investeringarna i ditt hem. Hos Häggberg Kakel tror vi att köket är mer än bara ett utrymme för matlagning; det är hemmets hjärta.

Varför Häggberg Kakel är Din Perfekta Partner för Köksrenovering

Med över ett decenniums erfarenhet inom byggbranschen har Joakim specialiserat sig på att ge kök en unik skandinavisk touch med inslag av sydeuropeisk design. Våra tidigare köksprojekt belyser vår dedikation och expertis.

Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

  Renoveringsprocessen: Från Första Mötet till Ditt Drömkök

  Varje köksrenovering börjar med en vision. Från det första mötet genom hela renoveringsprocessen, kommer vi att vara med dig varje steg på vägen. Vi ser till att ditt kök inte bara är vackert, utan även funktionellt, med optimal utrymmesplanering och moderna bekvämligheter.

  Kvalitet och Estetik med Kakelsättning & Microcement i Köket

  Oavsett om det gäller en stilren kakel backsplash eller en slitstark köksbänk i microcement, erbjuder vi lösningar som kombinerar estetik med funktion. Inspirerade av södra Europas charm och skandinavisk minimalism, skapar vi kök som tål tidens tand. Vi är experter i Göteborg inom microcement och kakelsättning.

  Tidigare Köksprojekt & Kundomdömen

  Se några av de kök vi har förvandlat och läs vad våra kunder har att säga om sina nya drömkök. Deras berättelser och vår portfölj talar för vår kvalitet och expertis. Se tidigare projekt

  Säkerhet och Kvalitet under Köksrenovering

  Din säkerhet och nöjdhet är vår prioritet. Med vårt medlemskap i BKR och ständig efterutbildning, kan du vara säker på att ditt kök renoveras enligt de högsta standarderna.

  Vill du ha hjälp med ditt nästa projekt?

   Vanliga Frågor (FAQ) om Köksrenovering

   Har du frågor om materialval, renoveringstid eller budget? Vi har svaren. Utforska vårt FAQ-avsnitt för att få mer klarhet.

   Hur mycket kostar det att renovera ett kök?

   Priset för en köksrenovering beror alltid på vad du vill genomföra. En totalrenoveing med nytt golv, kakel/väggar, vitvaror, skåp och skåpsluckor och mer kan kosta allt från 50 000 till 250 000. Men att göra sitt nuvarande kök snyggt och funktionellt behöver inte kosta så stora summor.

   Vad ska man tänka på vid köksrenovering?

   Tänk alltid på renovering först utifrån dina behov och därefter stil. Tänk på om du behöver mer förvaring, bättre utrustning eller effektivare arbetsytor. Därefter tänk på stilen och hur du önskar att det ska se ut, alltså hur du genomför dessa förbättringar och samtidigt får till ett snyggt kök.

   Hur ofta ska man renovera sitt kök?

   Du väljer alltid själv om det är dags att renovera eller inte. Det är ingenting som du måste göra med ett intervall på ett bestämt årtal. Oftast handlar renovering om förbättring eller till fräschning av köket och inte reparationer.

   Måste man genomföra köksrenovering?

   Nej, det finns inget krav på att du måste renovera ditt kök. Men att hålla köket fräscht och omhändertaget gör ditt hem mer trevligt och att du kan se fram emot att arbeta i ditt vackra kök.

   Kontakta Oss för en Konsultation eller Offertförfrågan

   Är du redo att förvandla ditt kök till något speciellt? Kontakta oss idag för att boka en konsultation eller begära en offert.

   Telefonnummer
   0704418159